Hinnasto ja palvelut

Tuntuuko, että selkä on kipeä koko ajan? Oletko reenannut kovaa ollaksesi kunnossa ja nyt jokainen lihas on jumissa ja paikkoja särkee? Tutustu hinnastoon ja hoida paikat kuntoon!

Hinnasto

TuoteHintaAlennusryhmät
30 min30 €25 €
45 min40 €35 €
60 min50 €45 €
90 min60 €55 €

Ajanvaraus

Ajanvaraus tapahtuu netissä, puhelimitse tai sähköpostitse. Sähköisessä ajanvarauksessa näkyy vain osa vapaana olevista ajoista, joten jos et löydä sopivaa aikaa kalenterista, soita tai laita sähköpostia minulle. Aina en ole puhelimen ääressä, joten kun en vastaa, jätä soittopyyntö vaikkapa tekstiviestillä. Silloin tiedän soittaa sinulle takaisin heti kun kerkeän.

Peruuttamattomasta ajasta peritään palvelun täyshinta.

Sähköinen ajanvaraus

Varausnumero:
+358 50 352 6500

Varaussähköposti:
ajanvaraus@lahdesmaenlihashuolto.fi

Palvelut:

Yrityksille

Tarvitseeko useampi työntekijä yrityksessäsi hierontaan? Teen myös yrityskäyntejä. Ota yhteyttä, niin sovitaan tarkemmin miten voisin auttaa yrityksesi työntekijöiden hyvinvoinnin parantamiseksi.

Huom! Toistaiseksi en ota maksuksi vastaan tykyseteleitä.

Urheilijat ja joukkueet

Tarvitseeko joukkueesi hierojaa pelireissuille? Oletko lähdössä pitemmälle harjoitteluleirille ja tarvitsisit jonkun auttamaan lihashuollossa?

Olen valmis lähtemään urheilijoiden ja joukkueiden mukaan erilaisille harjoitus- ja kisamatkoille. Myös muut yhteistyökuviot ovat mahdollisia. Ota yhteyttä, niin keskustellaan asiasta ja sovitaan tarkemmin yksityiskohdat!

Kotikäynnit

Onko lähipiirissäsi useampi henkilö lihashuoltoa vailla, mutta hierontaan lähteminen on vaikeaa kiireisen arjen keskellä? Se ei ole enää ongelma: teen hierontoja myös kotikäynteinä!

Kotikäynnin voi tilata pelkästään itselleen tai kerätä vaikkapa naapurustosta useamman hierottavan samalle kertaa. Et tarvitse muuta kuin kotoasi pienen sopen, johon saan pystytettyä hierontapöytäni. Ota yhteyttä, niin sovitaan yksityiskohdat tarkemmin.