Yrittäjä

Olen Mikkö Lähdesmäki, Lähdesmäen lihashuollon yrittäjä ja koulutettu hieroja. Koulutukseni olen käynyt Kuortaneen urheiluopistolla valmistuen ammattiin toukokuussa 2019. Opettajanani toimi ammattipiireissä erittäin arvostettu Reijo Kaappola ja muut Kuortaneen urheiluopiston huippuosaajat.

Kuortaneella opetus oli monipuolista. Asiakkainamme kävi urheilulukiossa opiskelevia tulevaisuuden huippuja ja muita aikuisurheilijoita, tavallisia työikäisiä sekä eläkeläisiä. Osalla oli urheilutaustaa tai liikuntaharrastuksia, mutta jotkut eivät olleet koko ikänään kuntoilleet. Voinkin hyvällä omatunnolla sanoa, että koulutukseni aikana sain hyvän kuvan kaiken ikäisistä ja eri taustoista tulevista potilaista.

Oma lajini on ollut pienestä pitäen suunnistus, jossa kilpailen vieläkin koittaen saada minua aina karttaneen menestyksen selän vielä joskus näkyviin. Vaikka urheilu on minulle tärkeä asia, minulta onnistuu myös klassinen hieronta. Koen tärkeäksi auttaa asiakasta juuri hänen tarvitsemallaan tavalla – taustasta riippumatta.

Kuulun Koulutettujen hierojien liittoon.

Olimme parin kollegan kanssa työharjoittelussa Painiliiton järjestämällä kansainvälisellä painin maajoukkueleirillä maaliskuussa 2019. Kuvaan mahtuu monta arvokisamitalistia. Suomen painimaajoukkue kävi useamman kerran hierottavanamme opiskeluvuoteni aikana.